бира

Лятото дойде! Време е за почивка и наслада на хубавото време, което идва с топлия сезон. Време е за бягство от ежедневието, море и потни чаши…

През лятото прекарваме все повече време в дейности на открито. А с тях идва и нуждата от освежаване.

Какъв по-добър начин да се освежим през топлото и слънчево време от това да се насладим на студено пиво. Ето три идеи от нас в първия ден на лятото.


Най-добрите бири за горещите летни дни

1. Хугарден е премиум белгийска уит бира, която се произвежда от 1445 година. Бирата се характеризира с естествена мътна външност поради липсата на филтрация и повторен процес на фрагментация при производство. Вкусът на Хугарден е емблематичен и незабравим за бирата, тъй като има плодов аромат от добавените кора от портокал и кориандър, който е миксиран със свежестта от пшеница и ечемичен малц. Комбинацията от ободряващ вкус, свеж аромат и ниско алкохолно съдържание от 4.7% , правят напитката идеална за слънчевите дни на лятото.

Най-добрите бири за горещите летни дни

2. Корона e мексиканска бира, произведена в стила на американския лагер. Тя е най-продаваната бира в Мексико, както и най-продаваната чуждестранна бира в САЩ, Великобритания и Австралия. Корона е една от петте най-консумирани бири в света, достъпна в повече от 150 държави. На пазара от 1925, бирата окуражава своите консуматори да преследват простите удоволствия на спокойни места като плажове. Тя е със светложълт цвят, лек вкус и много лека горчивина от хмел, както и 4.6% алкохолно съдържание. Корона е често консумирана с лайм, който естествено и придава повече характер, вкус и свежест.

Най-добрите бири за горещите летни дни

3. Гларус светъл ейл е премиум крафт бира с варненски корени. За разлика от масово произвежданите бири на пазара, тя има разграничаващ вкус и аромат поради интересната комбинация от 3 вида светъл и ароматен малц както и 2 вида хмел, чието съчетание е характерно за бири произведени в стила „ейл“. Бирата има цитрусов дъх, който я прави идеална за лятото, както и бирена мая, богата на витамини B-комплекс с редица полезни свойства.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *