Притежаваш ли силна енергия?

Притежаваш ли силна енергия?

Едва ли има човек, на когото не му се е случвало поне веднъж в живота, да се почувства по-силен от останалите. Има моменти, в които просто знаеш, че си непобедим.

Е, оказва се, че е възможно да не си въобразявате, а реално енергията, която притежавате да е толкова силна, че да ви кара да си мислите така.

Ето ви и 10 признака, по които да разберете дали сте прави.

1. Боледувате рядко

Хората с високо биополе са защитени от главоболия, честите оплаквания на обществото и като цяло страшни болести. Може да ви спохождат настинки веднъж в годината, но ежедневните болежки са ви чужди.

2. Уморявате се трудно

Силната аура не позволява на човека да се изморява от ежедневните задачи и тревоги. Правите всичко с удоволствие, независимо дали се натоварвате психически или физически, като сте издръжливи и обичате да ходите дълго време навън.

3. Усмивката е най-добрият ви приятел

Винаги сте позитивни и гледате нещата от оптимистична гледна точка. Лошите събития не могат да ви разстроят за дълго време.

4. Животните усещат вашата енергия по-добре от хората

Няма път, в който да искате да погалите непознато животно и то да не падне в краката ви. Ярката аура се усеща от всички кучета и котки и ако вие сте благословен с такава, няма да има животинче, което да не можете да погалите.

5. Хората се вслушват във вас

Силната енергия обикновено спохожда най-вече лидерите, защото думата им е чута и взета насериозно. Тогава вече вашата аура влияе и на околните, които обръщат силно внимание на нещата казани от вас.


6. Усещате болката на другите

Съпричастност е способността да разбираш настроението и болката на отсрещния. Ако енергията ви е силна, то вие искрено ще се радвате за щастието на другите или ще усещате страданието на близките си като ваше собствено.

7. Независими сте

Цигарите, алкохолът и хазартът изобщо не могат да ви съблазнят, камо ли пък да бъдат част от вашето ежедневие. Свободни души, които нищо не може да вкара в рамка.

Притежаваш ли силна енергия?

8. Интуицията ви никога не лъже

Мощността на чакрите ви често се определя и от тази на интуицията ви. Ако вземате правилни решения и нещата, които си мислите често, се случват точно така, то аурата ви е достатъчно силна.

9. Личното пространство е приоритет

Човек със силна енергия обича да прекарва време със собствените си мисли, защото тълпата „пие“ от тази енергия и го изтощава.

10. Живеете в настоящето

Забравили сте всички стари лоши спомени, миналото не е фокус във вашия живот. Не съжалявате за вече взети решения, а трупате опит и гледате само напред.

Дали имаш достатъчно силна енергия, за да водиш позитивен начин на живот, решаваш самия ти!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *