Роскосмос пуска в продажба стоки, тествани в космоса

Ако искате да се сдобиете със стока, от каквато и да било група, която е пребивавала в космоса, сега това вече е достъпна онлайн услуга.

От шампоани, пасти за зъби, електрически уреди до космически апарати – можете да поръчате на сайта на държавната компания Роскосмос.

От Руската федерация официално обявиха, че космическата компания Роскосмос е регистрирала като търговска марка фразата „Технологии, изпитани в космоса“ за използване на стоки, свързани с космическа дейност.


Корпорацията възнамерява да използва това наименование като начин за потвърждение на връзката на групи стоки директно с космоса, космически изследвания и експерименти. Компанията е измислила и начин за сертифициране на стоките, като знак на съответствие с това, че са пребивавали в космическото пространство.

С този сертификат на потребителите ще се предаде идеята за уникалността на закупените технологии и материали, които са тествани в космоса и станали достъпни за ползване в бита.

Според уебсайта на Федералната служба за интелектуална собственост тази фраза е регистрирана от Роскосмос като търговска марка за голяма гама продукти: електоагрегати, електрически уреди, бельо, спортни стоки, игри, алкохолни и безалкохолни напитки, превозни средства и дори космически апарати за колекционерите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.