Санта Китана
Евтини самолетни билети

Вече повече от месец Instagram „държи в плен“ профила на най-атрактивната ни изпълнителка. Приложението скри снимките на Санта Китана, с което яростно разочарова хилядите ѝ последователи.

Възможна причина за този бан са чистата сексуална провокация в кадрите на Санта и вълната от откровени коментари, които те винаги предизвикват.

„Аз никога не съм крила, че точно това е моята цел – да провокирам“, споделя Санта Китана. „Но за разлика от други артисти, които отчаяно търсят внимание, с перфектно режисирани пози и обработени снимки, аз се показвам такава, каквато съм. Не съм виновна, че винаги съм страхотна… особено без дрехи.“


Санта Китана

Като един от артистите, в жива социална връзка с феновете, Санта Китана не може да си позволи дълго да е без официален профил в Instagram. Вече е на линия новият ѝ социален канал, в който също не липсва сексуално намигване.

В него може да се видят най-харесваните снимки от стария профил и да се следи за нови, смели кадри от изпълнителката на „Гола икона“.

Изкусителната дързост на българката стана известна и в съседна Румъния. От няколко години Санта Китана живее там, а в последните месеци влезе и в румънската жълта преса заради връзката си с плейбоя Тристан Тейт.

Двамата бяха засечени в смущаващи пози в популярно румънско заведение и веднага попаднаха под обстрела на папараците. Българката обаче не крие, че за сега няма намерение да се обвързва сериозно и всяка връзка с мъж е подчинена единствено и само на забавлението.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.