Тялото

Живеем в свят, в който фалшивите новини са неразривна част от нашето ежедневие. Всеки от нас е попадал на всякакви измислици, написани в интернет, или е чувал от приятел нещо, което му се е сторило доста смешно, за да бъде истина или лъжа.

Това се дължи именно на факта, че повечето хора нямат правилната интернет култура, не са научени откъде да черпят вярна информация за света.

Точно затова ние от © Мустак – мъжката платформа, на която можете 100% да вярвате, сме ви подготвили няколко твърдения, за които да опресним мисленето ви, или да ви накараме да научите, за да споделяте с близките си.


1. По-високи сме вечер, отколкото сутрин

ГРЕШНО!

Всъщност е точно обратното. Когато спим, нашият гръбнак се разтяга, а това ни добавя няколко милиметра отгоре. Но за кратко! Съжалявам, ако разбивам вълненията на някого, че като се събуди и се протегне, може всъщност да порасне.

2. Колкото повече бръснеш брадата си, толкова по-гъста става

ГРЕШНО!

Бръсненето е процес, който просто премахва връхчетата на косъма, но самият корен остава под кожата. Единственото, което се постига с бръснене, е по-тъмен и дебел косъм. Няма такова нещо като растеж на допълнителни! Да, може да ви се е случвало да намирате две връхчета от един и същи корен, което да ви създава илюзията за повече брада, но това е само в главите ви.

3. Ако сдържаме газовете си, тялото ни ще експлодира

секс

ГРЕШНО!

В крайна сметка вашия свинктер ще се отпусне, именно за да изкара излишните балончета от тялото ви, което ще облекчи и подуването в стомаха. Така че колкото и да се „стискате“ на първата си среща, няма как вечно да успеете да скриете миризливата вълна от жената, с която сте. По-добре, като усетите нещо такова, отидете до тоалетната и предотвратете предстоящото неудобство.


4. С възрастта пакетът ти става по-малък

ВЯРНО!

Всъщност този факт е верен единствено заради излишните килограми, които е възможно да качите, когато остареете. Дори и след това да решите да отслабвате, което на възраст е доста по-трудно, кожата ще бъде отпусната и отново ще ви се струва, че приятелят ви е по-малък, отколкото на младини. Затова живейте здравословно, когато му е времето, за да може да избегнете комплекси на старини.

5. Поглъщаме по 8 паяка на година, докато спим

ГРЕШНО!

Това е безсмислен мит, на който със сигурност сте попадали. Паяците не търсят постоянно хорски усти, в които да влизат. Твърдението, че има по един паяк на всеки 6 метра от теб обаче си е вярно. Никога не сме в безопасност, може скоро всички да се превърнем в Спайдърмени!

6. Ако погълнем семка от диня, нищо няма да се случи

ВЯРНО!

Дори и бабите ви да са ви наплашвали като малки, че по някакъв начин семките от диня ще засегнат перисталтиката ви, това не е така. Поглъщането на семки от диня няма да повлияе по негативен начин на живота ви, ще си я намерите цяла в тоалетната после.


7. Когато умираме, се изхождаме върху себе си

ГРЕШНО!

Случва се много рядко на определен процент от труповете, защото, когато мускулите се отпускат, има вероятност част от съдържанието на тялото ви да излезе навън. Но не се притеснявайте, а си ходете редовно до тоалетна.

8. Ушите и носа на човека растат цял живот

ВЯРНО!

Странно, но гравитацията кара тези издадени части на лицето да „увисват“, затова е нормално на старини да ви се струва, че носът ви е по-дълъг, или „мекото“ на ушите по-надолу.

9. Ако глътнем дъвка, залепва за стомаха ни за 7 години

ГРЕШНО!

Както семките от динята, може после и нея да си я потърсите в тоалетната! Не е добра идея обаче да хвърляме дъвки по земята, защото малки птички ги мислят за храна и се задушават с тях. Затова хвърляйте дъвките си в коша, а не през прозореца на колата, моля ви!

Дано информацията е била полезна и ви даде поле за изява в някой разговор с приятели навън!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *