A4 Allroad

Audi е в напреднал етап от работата си по следващото поколение A4. B10 ще се появи през 2023 във версиите седан и комби, като малко по-късно ще последва вариантът Allroad.

Въпреки това компанията показа обновен вариант на актуалното A4 Allroad B9 – комбито на кокили. Това е последната версия на модела, която ще бъде обновена, преди представянето на B10.

Промените са изцяло по външността, която очаквано е близка до тази на седана и стандартното комби. Нов е пакетът Black Optics Pro (около 1500 лв.), разработен специално за тази версия – той включва коруби на огледалата, радиаторна решетка и пластмасови защитни елементи в черно.


A4 Allroad

В черно са решени също джантите и релсите на покрива. За обновяването са разработени два нови цвята – Chronos Grey и District Green (на снимките).

Промени по задвижването няма. Allroad идва със скромен избор от задвижващи системи – по един бензинов и дизелов двигател (в Германия се предлага и 6-цилиндров дизел, който не е наличен у нас).

Бензиновият модел е 45 TFSI с 245 к.с. (370 Нм), а дизеловият е 40 TDI с 204 к.с. (400 Нм). И в двата случая става въпрос за двулитрови 4-цилиндрови мотори. Следващото поколение няма да предлага нито един чисто бензинов/дизелов вариант без някакъв тип електрификация.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.