Бъдещето идва в България! Виж на живо камиона на годината

За първи път в България ще бъде представен камионът на годината DAF XF, като част от флота на българска транспортна компания.

Влекачът от най-ново поколение съчетава ефективност и безопасност. Едно от най-значимите подобрения е премахването на така наречената „Мъртва зона“, чрез системата от динамични дигитални камери, които заместват огледалата.

Технологията на дигиталните огледала започна да пристъпва в нашата индустрия преди около година, но до момента нямаше серийно приложение. Днес това е факт, а ние сме изключително горди, че именно българска компания ще е една от първите в Европа с изцяло дигитализиран флот.


След като успяхме да докараме бъдещето в България, ще направим всичко възможно максимален брой желаещи хора да могат да видят от близо новата ни визия или как ще пристигат онлайн поръчките им транспортирани от нас-безопасно и със значително редуциран карбонов отпечатък“, споделя Николай Рашков от българската компания.

Събитието ще се проведе на 27 март (неделя) от 10:00 до 15:00 часа на жълтите павета пред Националната художествена галерия.


Смятаме, че този камион, заедно с иновативното ремарке, също е произведение на изкуството и това е причината да решим да го представим именно на това място. Всеки дошъл в неделя ще има възможността да види камиона отблизо, както и да получи детайлна информация и факти от колегите ни на място. Ще се радваме да видим и повече деца на събитието“, завършва Рашков.

На събитието ще присъства Румен Дунев – рали състезател и експерт по автотехническа безопасност, който ще представи своето мнение за нивото на безопасност на влекача. Събитието е отворено за всеки, който има интерес и иска да види как изглежда бъдещето в транспортния бранш.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.