мокет
Евтини самолетни билети

Изборът на подова настилка за дома е сред най-важните решения, когато говорим за интериорни промени и подобряване условията за живеене.

За да намираме комфорт и уют във всяко едно от наличните помещения, е нужно да се погрижим не само за покупката на модерни и качествени мебели, но и за избора на красив килим или мокет.

Пазарът днес предлага всякакви видове, включително и доста луксозни решения за ценители. Доста хора изпитват сериозни затруднения при избора на покритие за под, което да е лесно за почистване, в подходящите форма, размери и десени. 


Какви са предимствата на мокета?

Мокетената настилка е сред най-купуваните в световен мащаб. Тя може да се види и в много български домове, където е на почит високата естетика и практичността. Онлайн ще откриете разнообразие от мокети – модерни и стилни решения на супер изгодни цени. Този вид меки подови покрития имат доста предимства:

  • Не се хлъзгат и са много приятни на допир;
  • Налични са в доста стилови разновидности и цветове;
  • Имат висок клас на износоустойчивост;
  • Внасят допълнителен комфорт в помещението;
  • Подходящи са за всички видове стаи;
  • Лесни са за почистване и не изискват специални усилия от наша страна.

Мокетът е перфектното решение в доста от случаите. Той намира приложение както в много жилища, така и в търговски зони, офиси и прочее.

мокет

За къде е подходящ?

Ако търсите практичност и максимални удобства, заложете на мокета като решение за пода у дома. Подходящ е за спални, за детски стаи, за стълбище, за коридор, за хотел, да бъде поставен на плочи и др. Мокетените пътеки са едно много практично решение, което осигурява висока естетика и висока функционалност във всяко едно отношение. Възползвайте се от многобройните предложения и направете необходимото за приятната обстановка у дома и не само.

Как се почиства?

Използването на прахосмукачка е задължително при почистването на мокетената настилка. Ако обаче са налице петна, и то упорити, със сигурност е добре да се направи и нещо повече, за да ги отстраним. Водещо правило (и винаги работещо) е да не чакаме да мине време, за да третираме зацапването с подходящ препарат. Колкото по-скоро направим това, толкова по-ефективно ще бъде почистването, а свежият вид на пътеката – отново налице. Професионалното пране на подовата настилка е също препоръчително да се прави поне веднъж годишно, като по този начин се предотвратява нейното трайно замърсяване, а след време и доста по-трудната поддръжка.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.