Android
Евтини самолетни билети

Вече е ясно кои модели смартфони ще получат новата версия на Android 12. Дванайстката ще донесе най-голямата промяна в дизайна на операционната система за последните години.

Новите решения в програмата авторите наричат: Material You.

Устройствата сами ще променят цветовата схема при смяна на тапета на телефона. Други предимства на Android 12 са бързи настройки, табло за поверителност и известия на ниво система, ако дадено приложение е включило микрофона или камерата на телефона.


телефона

Създателите на новата версия обещават, че с нея смартфоните ще бъдат много по-бързи и икономични. Pixel и някои модели Samsung са получили функцията Digital Car Key или цифрови ключове за колата, но засега само за марката BMW.

Първата бета версия е вече достъпна от 19 май. Тя е приложена на смартфоните Pixel (Pixel 3 или по-нов), на някои модели Asus, OnePlus, OPPO, Realme, Sharp, Techno, TCL, IQOO, XIAOMI, ZTE, Nokia.

Ако вече сте се сдобили с актуализираната версия, трябва да имате предвид, че тя е твърде начална и в нея със сигурност ще има доста бъгове. Освен това в бета версията не са включени всички от новите промени в интерфейса на Android 12, които ще бъдат добавени със следващите издания.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.