Lincoln Star Concept
Евтини самолетни билети

Общоприетото схващане за марката Lincoln у нас е свързано с лимузините с бумтящи осмаци от средата на миналия век и неизкушеният от автомобилната материя човек не може да си представи, че луксозната марка на Ford се движи уверено в посока на електрификация на цялата гама, състояща се основно от гигантски кросоувъри.

Новият Star Concept гледа точно в тази посока – как ще изглеждат бъдещите електрически SUV на марката.

Отварящият се като мебел от ИКЕА преден капак разкрива обичайния за електромобил багажник отпред, покрит с електрохроматично стъкло, променящо се от напълно прозрачно до плътно оцветено. В случай че искате да видите какво има в багажника без да го отваряте…


Lincoln Star Concept

Далеч по-нестандартен е интериорът, но това е типично за всеки уважаващ себе си прототип. Вътрешността на Star Concept включва превръщащи се в шезлонги задни седалки с вграден хладилник, огромен панорамен покрив, възможност за завъртане на четирите места едно към друго, както и прибиращ се в таблото волан.

Всичко това е обградено от екрани, които се простират по цялата широчина на автомобила, подобно на решенията при Honda е, Mercedes EQS или новото BMW i7.

Задният капак също е нестандартен или по-скоро нестандартно е това, в което се превръща – защото с отварянето си той става на футуристичен диван.

Lincoln не споделя нищо конкретно за задвижването, но си представете много електромотори с още повече коне, захранвани от гигантска батерия и ще добиете представа какво може да очакваме…Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.