Rolls-Royce Boat Tail

Rolls-Royce Boat Tail беше обявена за най-скъпата кола в света, като цената на всеки екземпляр от уникалното автомобилно бижу надхвърля 28 милиона долара.

Дизайнът му е вдъхновен от романтичните яхти от 30-те години на миналия век. Разработването и производството на уникалния автомобил са отнели 4 години.

Дължината на всеки от кабриолетите е 5,3 метра. Автомобилът е ръчно сглобен и боядисан, всичко в салона е украсено с гилоширани шарки, а на централния панел на таблото е монтиран часовник Bovet 1822.


Rolls-Royce Boat Tail

В момента има само три коли от този модел. Във всяка от тях има по 1813 уникални части. Кабриолетът се задвижва от 6,75-литров V12 двигател с двойно турбо.

Освен че осигурява уникално преживяване на пътя, Rolls-Royce Boat Tail може да се превърне и в подвижен бар за романтични разходки или пикник на фона на красив залез.

Rolls-Royce Boat Tail

Когато се вдигне предният капак, колата се разтваря като цвете, в което има чадър, въртящи се коктейлни масички с подходящи високи столчета и два миниатюрни хладилника, във всеки от които има по една бутилка скъпо шампанско Armand de Brignac.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *