Sofia Motor Show
Снимка: sofiamotorshow.bg

За съжаление, от самото начало на вашето четене ще ви разочаровам – преди дни членовете на Асоциацията на автомобилните производители единодушно взеха решение да отложат събитието „Автомобилен салон София 2021“.

Заради високия процент заболели от Ковид-19, шоуто се отменя за периода 3-12 юни 2022 г. Но не се отчайвайте, тъкмо догодина ще могат да ни покажат още по-нови модели и модерни иновации. Нищо не пречи все пак да си поговорим за това събитие и да се развълнуваме още от сега.

Това е най-посещаваното и най-голямото автомобилно изложение в България и съседните държави. Над 100 фирми ще се включат през следващото лято и ще заемат 12 000 кв. м. площ, за да имаме възможността да се възхитим на най-доброто от автомобилната индустрия.


На 25-тото издание в София, феновете могат да очакват много технологични новости и премиери. Увеличава се драстично и броят на автомобилите с алтернативно зареждане – хибридни, plug–in и изцяло електрически.

Международният автомобилен салон в София е между 12-те изложения в света, включени в официалния календар на Международната организация на автомобилните производители, наред с автосалони в Париж, Детройт, Токио. Винаги се включват и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари – с две думи няма да ви бъде скучно в никакъв случай.

Организаторите винаги се грижат за перфектната подготовка на събитието, включваща забавления за посетителите, награди, тестване на най-новите модели, че дори и закупуване. По традиция ще има томбола, в която всеки включил се има шанс да спечели автомобил по избор!

Как по-готино да си прекараш един съботен денq например. Само трябва да почакате до юни, а билети можете да си закупите както онлайн, така и на място в Интер Експо Център София. Развълнувах ви, а?
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *