Suzuki представи третото поколение Celerio
Евтини самолетни билети

Компанията Suzuki представи още един нискобюджетен модел. Това е третото поколение на Suzuki Celerio, чието производство започна през февруари 2014 г.

През годините той се утвърди като евтин хечбек за шофиране по лоши пътища със 170 мм пътен просвет.

Размерите на модела са 3695 x 1655 x 1555 мм. Междуосието е 2435 мм, което е с 10 мм повече от това на предшественика му. Новият Celerio е и с 55 мм по-широк.


Третото поколение на Suzuki Celerio е базирано на модифицирана версия на платформата Heartect. Производителят я използва в модели като Swift и Baleno.

Хечбекът е проектиран в стила на най-новите автомобили на марката. Той има двуобемна форма, изпъкнала предна броня и големи овални фарове.

Интериорът е оборудван с един 7,0-инчов мултимедиен дисплей SmartPlay. По-скъпите конфигурации включват мултимедия с гласово управление, запалване с бутон, безключов достъп, мултифункционален волан, сензори за паркиране и чифт въздушни възглавници.

Suzuki представи третото поколение Celerio

Новият автомобил се задвижва от 1,0-литров бензинов двигател с мощност 67 к.с. Скоростните кутии са две. Купувачите могат да избират между петстепенна механична или роботизирана. Задвижването е на предните колела.

Премиерата на Suzuki Celerio се състоя в Индия, като автомобилът вече може да бъде поръчан там. Цената започва от 6 700 долара
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.