сериала

Може би сте в настроение да гледате нов сериал – от начало до край, след работа.

Или пък просто сте пропуснали някои от по-добрите продукции от последните години.

Независимо какъв е вашият случай, тук можете да намерите някои от най-увлекателните и интересни сериали, които си заслужава да изгледате поне веднъж.


1. В обувките на Сатаната

Това е американски сериал, жанрът му е драма. Серията разказва историята на учителя по химия Уолтър Уайт, който се бори със страшната диагноза рак на белите дробове още от началните епизоди. В стремежа му да подсигури добър живот на семейството си, той започва да произвежда и продава метамфетамини заедно с бившия си ученик Джеси Пинкман. „В обувките на Сатаната“ е известен с уникалните си сценарии и режисура, както и отличаващата се актьорска игра на главните герои.

2. Зловеща семейна история

„Зловеща семейна история“ е американска телевизионна поредица. Създадена е от Райън Мърфи и Брад Фалчук. Характерното за сериала е, че всеки сезон разказва отделна история с различни герои и локации. Някои елементи от сюжета са вдъхновени от истински личности и събития, като много от актьорите играят различни роли в повече от един сезон. Сред обстановките, в които се развива действието, са къща на ужасите, лудница, цирк и зловещ хотел. Поредицата е особено подходяща за феновете на ужасите.


3. Черно огледало

Това е британски антологичен сериал (всеки епизод е с отделна история). Създаден е от Чарли Брукър. Отделните епизоди са разнообразни жанрове, като повечето разказват за различни дистопии, които са вероятни да се случат в близкото ни бъдеще. Жанрът му може да се определи като спекулативна научна фантастика. Сериалът е считан за един от най-добрите за 2010-те.

4. Викингите

„Викингите“ е канадско-ирландска историческа драма, създадена от Майкъл Хърст. Сериалът първоначално се излъчва по History Channel, като е вдъхновен от сагите за Рагнар Лодброк – един от най-легендарните викинги. Започва живота си като земеделец, но се издига в крал след успешните си нападения над Англия. Поредицата продължава и след смъртта на Рагнар, като разказва и за синовете му, които продължават по пътя на неговата слава.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.