Боби Михайлов
Евтини самолетни билети

27 април 2021 г.

Димитър Бербатов официално обяви, че ще се кандидатира за президент за Българския футболен съюз. В екипа му ще бъдат Стилиян Петров и Мартин Петров.

28 април 2021 г.

Борислав Михайлов оттегли оставката си като президент на БФС – 558 дни след като я подаде. На пресконференция той обяви, че е нов човек и се връща зареден с енергия.

29 април 2021 г.

Английските медии правят за смях бившия/ в оставка/ настоящ президент на БФС.


Боби Михайлов

Боби Михайлов явно мисли, че българите са много заблудени. Едва ли е случайност, че ден след изявлението на Бербатов той се завръща или по-скоро отвръща на удара.

За всяко действие си има причина. Г-н Михайлов, както един друг управляващ в оставка, се опитва отчаяно да се задържи на власт. 558 дни той гледаше и бездействаше. Но ден след появата на ново лице, той се завърна, с пресконференция. Колко познато…

Изглежда, че 2021 г. ще е годината на промените в България или поне така се надяват всички обичащи българския футбол и като цяло България.

Преди дни феновете на Манчестър Юнайтед не позволиха да се проведе най-голямото футболно дерби в английския футбол – това между техните любимци и Ливърпул, защото са недоволни от ръководството на тима. Малко преди тях феновете на Челси принудиха ръководството на тима да се откаже от лудостта, наречена „Суперлига“.

Англичаните ни показаха как се прави, за пореден път. Те не просто показаха, а доказаха, че футболът е нищо без феновете и от феновете могат да постигнат промените, които искат за своя любим отбор.

Трети закон на Нютон: „Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.“

Боби Михайлов направи своето действие. Сега феновете имат два варианта. Първи – да седят вкъщи и гледат какво се случва или да вземат пример от англичаните и да противодействат срещу системата и да се борят за това, което обичат повече и от любимия си отбор, а именно – ФУТБОЛА!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.