Бягство
Евтини самолетни билети

След успеха на „Възвишение“ и „Голата истина за група Жигули“ третият филм на режисьора Виктор Божинов тръгва по кината в цялата страна от 11 май.

„Бягство“ е трилър, сниман в родопското село Чамла – най-високото село в България на 1650 м надморска височина. Филмът разказва за противопоставянето и конфронтацията на две коренно различни групи млади хора.

Едните се борят да върнат живота в изоставеното село, а другите управляват комуна за наркозависими.


Търсим нови таланти и им даваме път. Изключително приятно беше да се срещна с Алекс в голям проект и си мислех, че изборът ще е труден, а той се оказа доста лесен. Много съм благодарен на всички актьори и колеги. Подходиха с чисто сърце. Те не знаеха сценария и нямаха идея какво следва, което е сериозно предизвикателство.

Чамла е едно от сърцата на България и именно там на 7 май, ще организираме най-високата прожекция у нас. Историята на филма е изключително актуална в този момент, в който живеем. Героите са млади, но темите касаят както децата така и техните родители“, разказва Виктор Божинов.


Срещнахме вижданията си за ролята и за образа на Дани, това помогна много. На 20 години съм. Уча в НАТФИЗ в класа на Ивайло Христов. Никога няма да забравя последния снимачен ден. Качихме се изключително рано и хванахме мъгла, която приличаше на езеро. Беше уникална гледка“, допълва актьорът Александър Кендеров, който прави дебюта си в игралното кино влизайки в главната роля в „Бягство“.

Освен Александър в „Бягство“ участват Диана Димитрова, Христо Петков, Снежана Макавеева, Иван Савов, Беноа Марешал, Димитър Сулев и Венцислав Сариев.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.