Deadpool

Хю Джакман отново ще играе Върколака. Завръщането на актьора към емблематичната му роля ще се случи в предстоящото трето продължение на “Deadpool”, което се очаква по кината през 2024 г.

Новината съобщиха в две последователни забавни видеа Райън Рейнолдс и самият Хю.

Джакман за последно влезе в образа на Върколака във филма “Логан” през 2017 г. Рейнолдс пък за първи път се появи в ролята на Дедпул през 2009 г. във филма „Х-Мен началото: Върколак“.


Като оставим настрана шегите между Райън Рейнолдс и Хю Джакман, „Deadpool 3“ изглежда се очертава да бъде забавно приключение за феновете на филмовата поредица.

Третата част от разрастващия се франчайз ще бъде режисирана от Шон Леви, който по-рано тази година ръководеше филма на Райън Рейнолдс за Netflix „Проектът Адам“. Това е голяма промяна, защото режисьорите Тим Милър и Дейвид Лийч бяха отговорни за режисурата на другите филми за Дедпул.


Отделно, но също толкова чудесно, е потвърдено, че актрисата Лесли Угамс ще се превъплъти в ролята на Сляпата Ал в най-новото продължение, което ще дебютира в кината през септември 2024 г.

Фалшивата вражда между Райън Рейнолдс и Хю Джакман започна, когато те се снимаха заедно в „Х-Мен началото: Върколак“, а в годините след това придоби нова форма в социалните медии. Джакман направи няколко епизодични появи като Върколака в различни филми, свързани с Marvel, но участието му в „Deadpool 3“ може да е по-голяма роля, защото актьорът привидно намекна, че дните му в ролята на Върколака може да са преброени.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *