Джурасик свят: Господство

Това лято динозаврите отново ще владеят Земята. На 10 юни дългоочакваната грандиозна продукция „Джурасик свят: Господство“ ще ознаменува края на ерата „Джурасик“ – края на историята, започната от Стивън Спилбърг през далечната 1993 г. с феномена „Джурасик парк“.

Филмът ще отведе любителите на киното и на величествените мезозойски създания в нови, неизследвани от франчайза територии, и ще им предложи кинопреживяване с епични пропорции, достойно за най-големия екран.

Малка част от уникалната атмосфера на забележителното приключение разкрива новият експлозивен трейлър на филма, който предлага вълнуващ поглед към обичаните герои, редица нови и множество познати видове динозаври, изумителните специални ефекти и към оригиналните, изключително динамични и напрегнати екшън сцени.


„Джурасик свят: Господство“за първи път ще обедини на екран младите звезди Крис Прат и Брайс Далас Хауърд с ветераните за франчайза Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум, които се завръщат в иконичните си роли на Ели Сатлър, Алан Грант и Иън Малкълм.

Действието се развива четири години след разрушението на Исла Нублар и динозаврите вече живеят – и ловуват – наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съвместно съществуване или създаденият баланс е твърде крехък?

Изглежда, че Денят на Страшния съд настъпва и е време бъдещето на планетата да бъде решено! Но кой ще господства – човешките същества или динозаврите? Изживяваме епичния завършек на ерата Джурасикс „Джурасик свят: Господство“ от 10 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.