Добре дошли в света на Бонд! Джеймс Бонд!

До 12 октомври почитателите на Джеймс Бонд ще имат възможност да се насладят на специална изложба, посветена на 60-годишната история на най-популярната шпионска поредица в света.

Изложбата „Наследството на Бонд” е разположена на ниво 2 в Paradise Center и включва оригиналните постери на всички 25 филма от поредицата, както и интересни факти за шестимата актьори, превъплъщавали се в емблематичния британски агент.

Визуалната разходка пренася зрителите в далечната 1962 г., когато Шон Конъри влиза в ролята на Джеймс Бонд и се превръща в еталон за екранната версия на образа. След легендата Шон Конъри, образът на агент 007 заема професионалният модел и лице от телевизионни реклами Джордж Лейзънби, който се превръща в най-младия актьор, влизал в ролята на тайния агент. Участието на Лейзънби превръща „В служба на Нейно величество“ в един от най-добрите филми за Бонд.


Добре дошли в света на Бонд! Джеймс Бонд!

1973-та е годината, която бележи началото на най-силната ера във филмите за Джеймс Бонд – ерата на Роджър Мур. Той се превръща и в актьорът, играл най-много пъти Джеймс Бонд – Мур влиза в тази роля цели 7 пъти. След Роджър Мур смокинга на легендарния британски таен агент облича Тимъти Далтън, който изиграва Джеймс Бонд 2 пъти. Шестият Джеймс Бонд – Пиърс Броснан, заема централно място в британската киноистория с общо четирите си филма от поредицата.

Своеобразната разходка в 60-годишната история на поредицата довежда и до Даниел Крейг, който е първият русокос Джеймс Бонд и според критиката – един от най-добрите актьори, играли британския агент от ерата на Шон Конъри насам.

Колоритни, различни и уникални в превъплъщенията си, шестимата актьори са оставили своя неподражаем почерк и следа в образа на агент 007. Именно пъстротата на образите вдъхновява организаторите да отправят интересно предизвикателство към феновете на емблематичната британска поредица. От търговския център предизвикват последователите си в Instagram, където са подготвили игра с оригинални награди от филма, както и билет за 4DX прожекция на филма за двама.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *