Дочакахме! „Бързи и яростни 9“ идва през юни

Бързи и яростни 9

Дългочаканият „Бързи и яростни 9“ излиза на голям екран у нас на 25 юни. Премиерата е двадесет години след дебюта на първата част от поредицата.

С над 480 млн. гледания за седем дни, първият трейлър на продукцията се превърна в най-успешния в историята. Преди броени часове излезе и нов трейлър.

В новата си мисия Доминик Торето се изправя пред най-страховития си противник – собствения му брат Джейкъб, изигран от една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното – Джон Сина.

Дом винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си.

А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, той ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават на помощ.

Начело на „Бързи и яростни 9“ се завръща Джъстин Лин („Бързи и яростни: Токио дрифт“, „Бързи и яростни 5: Удар в Рио“), който режисира четири от най-добрите и успешни „Бързи и яростни“ филми.

Бързи и яростни 9

Сценарият е на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би.

Поредицата „Бързи и яростни“ е донесла повече от пет милиарда долара от продажба на билети по света, откакто излезе първият филм през 2001 г. Деветата част първоначално трябваше да бъде пуснат през април 2019 г., но  премиерата бе отложена за 28 май тази година.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *