БириМанджаро

БириМанджаро ще се проведе в периода 7-9 юни в парк “Стадиона” и ще бъде с вход свободен, а освен качествена бира и вкусна храна, програмата предвижда различни зони за забавление и концерти с участието на Светльо & The Legends и Подуене Блус Бенд с Васко Кръпката.

Сцената на БириМанджаро ще бъде в парк „Стадиона“, а сред хедлайнерите са Светльо & The Legends и Подуене Блус Бенд. Другите банди от тридневния рок фест са Toyletters, Dino Rock, Deafwave, а специално от Сърбия ще дойдат „Ritam Sex-I-Ja”, които ще правят кавъри и трибют на Red Hot Chili Peppers. Концертите ще бъдат напълно безплатни.

БириМанджаро

Фестивалът, който носи името БириМанджаро има и друг голям акцент – бирата и храната. За целта събитието ще обедини над 20 малки бутикови, занаятчийски компании, производители на крафт бира, висококачествени храни, люти сосове, шоколади, джелато и др.


За посетителите на Фестивала се предвиждат и различни атракциони – бирена йога, занимания за деца с анимиатори, работилници и игри, в стилистиката на предаването Фермата, организирани от техните създатели. Посетителите на парка също ще могат да използват безплатно рикши, водни колела, масички за пикник и детски площадка, а целта на феста е да събере на едно място хора с всякакви интереси: ценители на рок музиката, любители на бирата и качествената храна, семейства с деца, които ще могат да разпуснат и открият летния сезон.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *