Игра на калмари

Netflix набира участници за риалити шоу, вдъхновено от най-популярния сериал на всички времена – „Игра на калмари“, съобщи БГНЕС, като цитира BBC.

Залогът обаче няма да е на живот и смърт, както е показано в южнокорейската антиутопия.

Вместо това 456 кандидати от цял свят ще играят игри, в които „най-лошата съдба е да се прибереш у дома с празни ръце“, пропускайки шанса да спечелиш 4,56 млн. долара.


Игра на калмари

В сряда платформата съобщи, че новата поредица от 10 епизода – „Squid Game: The Challenge“, ще предложи „най-голямата парична награда в историята на риалити телевизията“.

„Докато [играчите] се състезават в поредица от игри, вдъхновени от оригиналното шоу – плюс изненадващи нови допълнения – техните стратегии, съюзи и характер ще бъдат подложени на изпитание, докато конкурентите около тях биват елиминирани“, допълват от Netflix.

Участниците трябва да са на възраст поне 21 години, да говорят английски език и да са на разположение за до 4 седмици в началото на 2023 г. за снимките. Броят на играчите не е случаен, а директна препратка към сериала, в който главният герой Сон Ги Хун също е наричан Играч 456.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.