Фреди Меркюри

Албумът “Never Boring” обединява за първи път специално подбрана селекция от соло проектите на Фреди Меркюри. Албумът ни напомня за изключителността на Фреди като певец, автор на песни, изпълнител и човек със специален вид енергия. “Never Boring” ни показва за пореден път и защо почти 30 години след смъртта си Фреди Меркюри е все така обичан и незабравим.

Колекцията е прецизно компилирана от екипа от звукови инженери, с който Queen са работили дълги години – Justin Shirley-Smith, Kris Fredriksson и Joshua J Macrae, който е и копродуцент на саундтрака към биографичния за бандата филм „Бохемска рапсодия“ – един от най-продаваните албуми за 2018 г. и 2019 г.

Албумът “Never Boring” излиза във формати стандартно CD, винил и CD колекция с Blu-Ray. Стандартното издание включва 12 песни, сред които наскоро издадените сингли “Time Waits For No One” и “Love Me Like There’s No Tomorrow”. CD колекцията включва троен CD комплект от стандартната версия на албума, CD с ремастерирана версия на първия солов албум на Фреди – “Mr. Bad Guy” (1985) и версията на албума “Barcelona” от 2012 г. с оперното сопрано Монсерат Кабайе.


В бокса са включени още DVD и Blu-Ray с 13 промовидеа и интервюта, книга от 120 страници със снимки, много от които непубликувани преди, както и мисли и цитати на Фреди и разкази на Рами Малек, който получи Оскар за ролята на Фреди Меркюри в най-касовия филм на 2018 – “Бохемска рапсодия”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *