Jackass: Кретените завинаги
Евтини самолетни билети

На 11 март вездесъщата банда от култовото шоу “Jackass“ се завръща в оригиналния си състав за нова порция скандални кретении в „Jackass: Кретените завинаги“.

Десетилетие след като „Кретените 3D“ стана третият филм от поредицата „Jackass“, който дебютира на първо място в боксофиса, Джони Ноксвил отново го „засърбяват ръцете“.

Той се обажда на дългогодишните си приятели и партньори Джеф Тремейн и Спайк Джоунз и тримата решават, че отново е време да съберат групата.


И разбира се, има няколко екзистенциални въпроса, на които (задължително) трябва да намерят отговор.

Какво би станало, ако направят брада от пчели около слабините на Стив-О? Могат ли да направят хвърчило, което да повдигне 186-килограмов мъж над поле, покрито с кактуси? Може ли Ноксвил да укроти 2 000 кг, жаден за кръв, бик с фокуси? (Спойлер: биковете не обичат фокуси).

Заедно с новата и нетърпелива да помогне „свежа кръв“, Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън, Престън Лейси и останалите момчетата (и момичета) от „Jackass” дават най-доброто от себе си, за да отговорят на тези и на много други въпроси.

Няколко травми и много смях по-късно, те казват: „Знаете ли какво? Мислим, че имаме филм“. Филмът е „Jackass: Кретените завинаги“ и ще ни достави ударна доза кретения от 11 март само в кината.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.