Ханибал
Евтини самолетни билети

Във вторник (28 юни) по БНТ 1 започва трети сезон на сериала „Ханибал“. Хитовият психотрилър с участието на световноизвестните актьори Мадс Микелсен и Лорънс Фишбърн продължава да се излъчва всяка делнична вечер от 23:30 ч.

Третият сезон на лентата е под надслов „Италианска кухня“. Сюжетът продължава с кървавата баня в дома на Ханибал, където Лектър е „прероден“ с нова самоличност.

Той ще се превъплъти в образа на доктор Фел във Флоренция, а неговата съпруга ще бъде Беделия дю Морие. Двамата са оставили многобройни трупове зад гърба си и планират още такива в бъдеще.


Двойката „учени“ от новото семейство ще изпитват другите и себе си – с красота и илюзии във вярата, спомените и чувствата. През това време Уил Греъм е в кома, като се събужда след 8 месеца и се опитва да си върне паметта за случилото се.

Профайлърът заминава за Италия да търси Лектър, а там партньор в разследването ще бъде местният полицейски инспектор Риналдо Паци, напълно уверен в своите намерения – да залови Чудовището от Флоренция.


За разлика от инспектора, Греъм не е така убеден в целите си и тази несигурност отново издава намеса в съзнанието му. Италианската кухня бързо свършва, но „връзката“ остава и убийствата продължават с фикциите на „Червения дракон“.

Режисьори на психотрилъра „Ханибал“ са Гилермо Наваро, Винчецо Натали, Дейвид Слейд, Майкъл Римър, а в него зрителите ще видят Мадс Микелсен, Лорънс Фишбърн, Хю Дeнси, Джилиън Андерсън, Каролин Деверна, Етиен Парк и други.

Гледайте сезон 3 на сериала „Ханибал“ от 28 юни, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.