Киану Рийвс
Евтини самолетни билети

С каквото и да се захване Киану Рийвс, определено му се получава, но и очакванията на всички всеки път са големи. И на този фон идва новината, че Рийвс отново ще влезе в ролята на Константин от едноименния филм от 2005 г.

През последните няколко години актьорът натрупа толкова много фенове и хора, които просто му симпатизират, че спокойно може да се каже, че е сред най-популярните и обичани личности в Холивуд.

От Warner Bros. са решили да съберат отново Киану Рийвс и режисьора Франсис Лорънс, за да създадат продължение на „Константин“. Свръхестественият трилър успя да спечели 200 милиона долара от бокс офиса преди 17 години, като се очакваше, че ще има и продължение.


Очевидно е трябвало да минат и толкова много години, за да се случи. Първият филм ни срещна с екзорсиста Джон Константин (Рийвс). Той защитава хората от демоните, които постоянно искат да нахлуят в нашето пространство.

Към момента няма повече подробности около продължението на „Константин“, като не се знае нито кога се очаква да започнат снимките, нито пък кога да го очакваме по кината.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.