партита

Писнало ли ви е на всяко парти просто да слушате музика и да си говорите?

Тук може да проверите нашия избор от най-добрите парти игри за възрастни. От такива, с които ще се смеете, до игри, каращи ви да разсъждавате и имплементирате разнообразни стратегии.

В следващите редове може да намерите парти игри за всеки вкус, така че взимайте чаша с питие по ваш избор и изберете някоя от тях.


1. Карти срещу човечеството

Тази нетрадиционна игра на карти ще ви накара да изпаднете в бурен смях. В нея играчите се надпреварват като измислят възможно най-шантавите изречения. Всеки рунд играч избира въпрос от някоя от черните си карти и другите участници трябва да отговорят с възможно най-смешното и неудобно изречение от белите си карти. След това играчът задаващ въпросите играе ролята на съдия като избира най-добрия според него отговор. Ирата гарантира много забавни моменти с вашите приятели.

2. Никога не съм

партита

Вероятно всеки от вас си спомня да е играл тази игра в тийнейджърските си години. Сега може да го направите като по-голями с играта на карти „Никога не съм“. Ако се интересувате за това кой от вашите приятели е шофирал в нетрезво състояние или се е сбивал в дискотека може да го научите от тази игра с някои от най-провокативните въпроси, които винаги сте искали да им зададете.

3. Експлодиращи котки

Семейното издание на тази игра е сред най-подкрепяните проекти на Kickstarter, но тази конкретна игра определено не е подходяща да бъде играна с по-възрастните членове на вашето семейство. Играта може да бъде приета като по-стратегическа версия на всеизвестната руска рулетка. Целта на играта е да не изтеглите картата „Ибухваща котка“, защото ако го направите играта за вас приклю чва. Начинът, по който избягвате това е с карти с разнообразни действия като пропускане на ред, и обезвреждане на бомба.

4. Бързо остроумие (Quickwits)

Това е една от игрите на карти за хора, които не са фенове на прекалено сложните игри с прекалено много правила, които се схващат по-трудно и бавно от играчите. Играйте, тази елементарна игра с вашите приятели, на която играчите трябва да назовават неща, които първо им хрумват свързани с определени изтеглени категории. Quickwits се играе от трима или повече играчи, като се редуват да теглят кати от обща купчина и да ги обръщат. Като двама играчи изтеглят една и съща категория, те трябва да назовават неща в дадената категория без да се повтарят.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.