Бил Мъри
Евтини самолетни билети

Официално беше потвърдено, че Бил Мъри ще се върне към ролята на Питър Венкман във филма „Ловци на духове: Наследници“, съобщи в „The Independent“. Продължението ще бъде режисирано от Джейсън Райтман (син на Иван Райтман, който засне предишния филм от поредицата). 

Мъри за последно се появи на екрана в ролята на Венкман преди повече от 30 години във филма „Ловци на духове-II“ през 1989 година. Ърни Хъдсън и Дан Айкройд също ще се превъплътят в своите герои в продължението. Премиерата на филма се очаква през лятото на 2020 г.

Феновете залагат огромни надежди на новата версия. Самият Райтман на два пъти се разминава със заветния „Оскар“ за работата му по „Джуно“ (2007) и „Високо в небето“ (2009).


Нещо повече, само преди няколко години в киносалоните се завъртя и женски вариант на класиката, с участието на Мелиса Маккарти, Кристен Уиг, Кейт Маккинън и Крис Хемсуърт. Макар че заглавието спечели 229 млн. долара, то попадна под обстрела на недоволството, както на критиците, така и на самите киномани.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.