Започва най-големият секс фестивал на Стария континент

Петък вечер е. След труден ден в офиса е време за забавление. Звъните на приятели, но те са заети със своите съпруги.

Печелите достатъчно, но сте сами. Пригответе самолетните билети и бон воаяж! Ето списък с някои прекрасни места из Европа. Светът е очарователно място.

И така първа спирка Франция. Е, шик е да се разхождаш до Лувъра, да видиш Айфеловата кула, да пиеш френско капучино и кроасан, да се запознаеш с красива французойка, която да те научи на френски. Та Франция е била столица на светския живот.


Франция

От Франция потегляме към една красива и автентична страна – Италия. Мода, история, изкуство, вино, танци и италиански партита, истинска la dolce vita. Това италианците го правят най-добре.

Италия

Следваща спирка – Испания. Фламенко, съблазън и страст, няма как да не опитате там испанско вино и паеля, да посетите корида и да се насладите на испанската музика. Яркост и очарование и ако това не е достатъчно, следващата дестинация е просто уау.

Испания

Гърция. Да заради близостта си с България тази прекрасна дестинация е напът да се превърне в истински клише, но няма как да отречете, че гърците умеят да живеят. Плажове, храмове, митове, узо и горещо сиртаки. Посетете Гърция, нищо чудно на някой плаж да се запознаете с Афродита!

Гърция

Следващата спирка из Европа е Португалия – страна с музеи, изкуства, екзотична природа, култури, красота и странни вкусове, слънце и море. Определено си струва да се види.

Португалия

И ако това не е достатъчно, превърнете се в джентълмени, облечете фрак и идете на опера в Австрия. Кой знае може да срещнете някоя тайнствена дама… Виена е изисканост, класа и стил.

Австрия

И ето, че пътуването е към своя край, но светът е голям пълен с хора и интересни места, не мога да не спомена една страна като Русия. Очарованието на руския стил и финес са всеизвестни.

Русия

Така че дори да сте сами не се отчайвайте. Може да срещнете любовта на най-неочакваното място, защо да не е на някое екзотично кътче. Пътувайте, забавлявайте се, откривайте нови приятели, нови култури и светове.

Човек става по-богат, когато има нови стремежи, цели и желания, а светът предлага изобилие от удоволствия. Така че спокойно! Да сте необвързани не е толкова лошо, вашата половинка ви чака в някоя европейска столица, просто хванете самолета, изберете дестинация и сами ще се убедите, че понякога свободата е предимство.

А докато пътувате може да изкарате курс по сърфинг или гмуркане, да се запишете на курс по език или просто да пиете уиски в някой бар, далеч от познатата реалност…
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.