„Петра“ и „Синя кръв“: нови два сериала идват през май

Снимка: LUISACARCAVALE
Петра

Дебютните сезони на два страхотни сериала стартират през май в праймтайма на FOX Crime.

От понеделник до четвъртък криминалният канал ще зарадва зрителите си със „Синя кръв“, в главната роля на който ще видим самия Том Селек.

Всеки петък пък денят ще приключва с криминалната драма „Петра“, която вдъхва живот на образа на знаменития детектив от бестселърите на Алисия Хименес Бартлет.

Петра, сезон 1

Находчивата и нетрадиционна Петра Деликато се занимава с отегчителна административна работа в Генуа, когато внезапно ѝ възлагат отговорна задача – разрешаването на тежки престъпления заедно с Антонио Монте, полицай от старата школа.

Двамата са много различни, но споделената им амбиция да разкриват истината ги обединява и води до изненадващо успешно партньорство. Те се сблъскват със суровата реалност на престъпния подземен свят на Генуа, но същевременно търсят и смисъла на живота.

Премиера: 21 май, петък @ 22:00 ч.
Излъчване: всеки петък @ 22:00 ч.
120 мин., драма/криминален
В ролите: Паола Кортелези, Андреа Пенаки

Синя кръв, сезон 1

Драматичният сериал „Синя кръв“ разказва историята на семейство с няколко поколения полицаи, отдадени на въдворяването на реда в Ню Йорк. Франк Рейгън е комисар в нюйоркската полиция, който оглавява както полицейското управление, така и фамилията Рейгън. Той ръководи еднакво дипломатично и умело и двете и съумява да запази самообладание дори когато е замесена политика – нещо, което е измъчвало смелия му баща Хенри по времето, когато той самият е заемал поста на комисар.

Синя кръв

Голямата гордост, но и тревога на Франк е най-големият му син, Дани – опитен детектив, човек отдаден на семейството и ветеран от войната в Ирак, който понякога прибягва към съмнителни тактики за разрешаването на случаи с партньора му. Ерин е една от жените в рода Рейгън. Тя е заместник-областен прокурор на Ню Йорк и често влиза в ролята на юридически компас за братята си и баща си. Освен това се грижи сама за дъщеря си, тийнейджърката Ники.

Джейми е най-младият от фамилията Рейгън, завършил е право в Харвард и е „златното момче“ на семейството. Неспособен да се отрече от семейната традиция, той отказва доходоносна кариера като адвокат, за да стане полицай. Джейми открива приятел и съюзник в лицето на Еди, неговата партньорка, която го подкрепя и го държи нащрек. Нейните мотиви да стане полицай са много различни от неговите. След няколко години съвместна работа, Джейми и Еди най-сетне се отдават на силните си чувства един към друг и се сгодяват.

Премиера: 26 май @ 23:00 часа
Излъчване: От понеделник до четвъртък от 23:00 часа
60 мин., драма/криминален

В ролите: Том Селек, Дони Уолбърг


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *