Приятели
Евтини самолетни билети

Един от любимите сериали на няколко поколения безспорно е „Приятели“. В него има от всичко и то по много – смях, сълзи, любов, раздели, хубави и не толкова приятни моменти, но всички истински и част от живота.

Признавам си, че и до днес продължавам да го гледам, най-вече когато съм тъжна, ядосана или имам нужда от сигурност. Гледайки шестимата приятели от екрана, някак си всеки усеща спокойствие.

Всеки фен на епичния сериал е преживял с цялото си сърце всички радости и перипетии на главните герои. Нека си признаем – всички се ядосахме, когато Рос изневери на Рейчъл, и много страдахме, когато те се разделиха.


Сериалът е пълен с хиляди смешни моменти. Но той не е само това. „Приятели“ ни показва как въпреки всичко, което се случва в нашия живот, приятелството е едно от най-важните неща. В него, освен това безценно приятелство, откриваме и истинската любов. Сериалът ни научи да се смеем, дори когато ни е тъжно. Показа ни как основата на една прекрасна връзка може да бъде дългогодишно приятелство.

Сериалът се излъчва от 1994 г. до 2004 г., цели 10 сезона в над 200 държави. Всички фенове страдахме почти неутешимо, когато излъчиха последния епизод. Оттогава вече 17 години чакаме някакво продължение. Едва ли феновете са очаквали епизод в типичния смисъл на думата, просто като че ли имаха нужда да видят своите любимци отново заедно на снимачната площадка на „Приятели“.

Епизодът „Отново заедно“ ме развълнува още от първите няколко минути. Тогава си дадох сметка, че всъщност тези мои екранни приятели са ми липсвали страшно много. Това, което правят в т.нар. Продължение, е много емоционално и забавно. Те се събират на любимата си снимачна площадка, където си припомнят и изиграват някои от най-емблематичните си епизоди. Гледайки го, разбираш, че „Приятели“ е оставил огромна следа не само в историята на телевизията, но и в сърцата на феновете.

Всички ние, феновете на Рейчъл, Рос, Моника, Чандлър, Фийби и Джоуи, преживяхме всеки един епизод, всяка една сцена, всеки момент от сериала. Понякога си казвам искам да гледам някой нов сериал и започвам да търся. След дълго умуване обаче си казвам: „Пусни си „Приятели“. Винаги се чувствам някак в безопасност, когато го гледам. Те ме карат да се усмихвам, да плача, да мечтая и да вярвам, че всичко е възможно.

Ако все още не сте го направили, препоръчвам ви да гледате и този почти двучасов епизод. Заслужава си да видите любимите ви герои отново заедно – макар и малко поостарели, все така забавни и истински.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.