Чернобил

Продължаваме разходката си из необятното пространство на сериалите, за които си заслужава да отделите част от свободното си време.

Представихме ви вече първите 5 заглавия, но черешката на тортата оставихме за част 2.

Преминаваме към по-високо рейтинговите сериали, които няма как да не сте чували. Ако все още обаче не сте ги гледали, време е да поправите грешката си.


„Истински детектив“

Драма, отличена с множество награди. Три сезона, изпълнени с неочаквани обрати и разследване на страшни убийства. Сериите се излъчват във формат антология – всеки сезон разказва различна история с различни герои.

„Семейство Сопрано“

Отново криминален сериал, отличен с 21 награди „Еми“ и 5 Златен глобус. „Семейство Сопрано“ проследява живота на нетипично американско семейство, имащо вземане-даване с мафията, интриги, неизбежната обвързаност с тъмния свят.


„Наркомрежа“

Детайлен разказ за организираната престъпност. Суров и неукрасен сериалът представя реални случки и събития от търговията с наркотици и опитите на полицията да се преборят с тези проблеми.

„Игра на тронове“

Епичен разказ по фентъзи поредицата на Джордж Р. Р. Мартин за предателство и благородство в свят, в който зимите продължават с години, драконите летят над главите на хората, измамите са закуската на нашите герои, а жаждата за власт е вечна.


„Чернобил“

Минисериал за историята на зловещия инцидент в ядрената електроцентрала през 1986 г., представящ смелите постъпки на млади мъже и жени и ужасите, през които те са преминали, за да спасят света от катастрофа.

Това бяха заглавията, заслужаващи вашето внимание, подредени по рейтинг (IMBD). Надявам се да съм ви дала идея какво да си пуснете някой път, ако ви е скучно. Приятно гледане!

Вижте Сериалите на HBO, които си заслужава да изгледате (част 1)
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *