Slipknot
Евтини самолетни билети

Slipknot се завърнаха с “The Chapeltown Rag” – първата им нова музика от две години насам. “The Chapeltown Rag” беше представен за първи път на фестивала на бандата Knotfest Los Angeles.

Записан по време на скорошни сесии за предстоящия да бъде анонсиран нов албум, “The Chapeltown Rag” тръгна напред със скоростта на дерайлирал товарен влак и целенасочено разкъсва интернет културата отвътре навън с вик: “when everything is god online… nothing is”.

Вокалистът на Slipknot Кори Тейлър, коментира за “The Chapeltown Rag,” изтъквайки, че сингълът “е възпитател. Класически Slipknot. И е френетичен. Но по отношение на текста, идва от гледна точка на разнообразни манипулации, които се случват, когато социалната медия срещата самата медия. И различните начини, по които тези манипулации могат да ни дърпат в различни посоки, факта, че всички се пристрастяваме към нея, което е много много опасно“.


Slipknot направиха дебюта на живо на “The Chapeltown Rag” в първия им лайвстрийм от Knotfest Los Angeles в стадиона Banc of California. Феновете можеха да изживяват изпълнението на живо за пълни 72 часа с избрани участия от Killswitch Engage, FEVER 333, Code Orange, Vended и специалните гости Cherry Bombs.

“The Chapeltown Rag” представя още една голяма точка в успешната година за Slipknot. Правейки триумфално завръщане на пътя, Knotfest Roadshow беше напълно разпродадено в амфитеатрите в Щатите, резервирани от разбиващите рекорди Knotfest Iowa и сега Knotfest Los Angeles. В допълнение, те оглавиха списъците за разнообразни фестивали като Riot Fest, Rocklahoma, Inkcarceration, Welcome To Rockville и др.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.