Смях по български

Една от сензациите в стендъп комедията, Георги Николов-Жорони, част от комеди триото Нема К’во, стартира национално турне.

Жорони тръгва из страната, за да ваксинира българите с органичен смях и да представи новото стендъп комеди шоу – „Смях по български“.

Ще бъде лично, трагикомично, иронично, на моменти лирично, със сигурност различно и 100%…епично“, споделя Георги и добавя „Това шоу има една единствена цел – да развълнува публиката.“


Жорони ще превземе клубните сцени във Варна, Бургас, София, Пловдив, Плевен и Велико Търново и няма да се спре пред нищо, за да достави качествено удоволствие на публиката.

Типично в стила на стен ъп комедията Георги Николов ще разкрие забавни и срамни лични моменти. Актьорът ще отведе зрителите в Щатите, където едва не влиза в затвора, заради посещението си… в сайт за възрастни. Ще разкрие какво може да ти се случи, ако ядосаш сервитьорка на Октоберфест в Мюнхен и защо всъщност тези немски представителки са доста по-голяма атракция от самата баварска бира.

В този стендъп комеди спешъл се разбира още: какво трябва да знае човек, преди да отиде на романтична екскурзия във Венеция с половинката; какво се случва в една гондола и как реагира един българин, когато попадне в необичайно скъп ресторант.


Публиката ще научи как един “болгарский перец” стигна до Сибир във време на пандемия, какви са правилата в тайгата и как се живее един месец като заврян зет. Припомняме, че Жорони е женен за атрактивната руска певица Виктория Куприна…

Ще има и чисто нашенски истории с дъх на море; трогателни разкази за това какво е да си баща на момиче, което не спира да „ръси“ бисери и не на последно място: съвети за това как да оцелееш в брака, особено когато жена ти е „тиха и спокойна“ рускиня.

Голямата новина е, че освен обиколка в България, Жорони подготвя и гастроли в Англия, Испания и Германия. Съвсем скоро актьорът ще обяви датите и точките на европейските градове, в които ще зарадва нашите сънародници.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.