Спиралата: "Убийствен пъзел продължава
Снимки: Форум Филм България / Lionsgate

Време е за нова смъртоносна игра! От 21 май смразяващата иконична поредица “Убийствен пъзел“ се завръща на голям екран с изцяло нова, самостоятелна глава – „Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава“.

Звездата Крис Рок и холивудската легенда Самюъл Л. Джаксън обединяват сили с режисьорa ветеран Дарън Лин Боузман (Убийствен пъзел II, III, IV) и сценаристите Джош Столбърг и Питър Голдфингър (Пъзелът), за да ни отведат на смразяващо кръвта, диаболично пътешествие с шокираща кулминация.

Огромен фен на хорърите като цяло и на „Убийствен пъзел“ в частност, особено на начина, по който франчайзът комбинира множество популярни жанрови елементи, за да създаде нещо ново и оригинално, Крис Рок се включва в поредицата и като изпълнителен продуцент.


Той отдава почит на историята от предишните филми и я отвежда в нова посока: „Идеята ми беше да положим началото на нов път напред. Запазваме всичко, което дефинира един „Убийствен пъзел“ филм, но също така задълбаваме в психологическите трилър елементи и напрежението, които винаги са присъствали на заден план. Имаме капаните и насилието, но също така имаме история и герои, които ще ангажират зрителите повече. С този филм започваме отначало и поемаме в изцяло различна посока.“

Спиралата: "Убийствен пъзел продължава

В „Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава“ зъл престъпен гений налага необикновена форма на справедливост. Работейки в сянката на баща си, който е уважаван ветеран от полицията (Самюъл Л. Джаксън), напористият детектив Езекил „Зик“ Банкс (Крис Рок) и неговият партньор новобранец (Макс Мингела) поемат разследването на поредица от жестоки убийства, които събуждат мрачните спомени за предишен случай, превърнал се в печална емблема на града.

Без да подозира, Зик се оказва в центъра на зловещата игра на убиеца, зад чиито мотиви стои нещо по-зловещо… и далеч по-лично, отколкото си е представял.

Каква ще бъде развръзката? Ще успее ли хванатият в мрежа от лудост и убийства Зик да подреди финалния пъзел и да открие самоличността на зловещия убиец навреме, или ще се превърне в следващата жертва? Отговорът ще научим само в кината.

Режисьор на „Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава“ е Дарън Лин Боузман (Убийствен пъзел II, III, IV), а сценаристи са Джош Столбърг (Пъзелът, Пираня 3D) и Питър Голдфингър (Пъзелът, Пираня 3D). В ролите са Крис Рок (Фарго), Макс Мингела (Социалната мрежа), Самюъл Л. Джаксън (Отмъстителите). Продуценти са Орен Коулс (Убийствен пъзел, Джон Кю) и Марк Бърг (Убийствен пъзел, Двама мъже и половина).

Ако ви стиска, „Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава“ ви очаква в кината и 4DX – премиерно от 21 май.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *