Ще има ли анимирана версия на „Игра на тронове“?

Игра на тронове

Стрийминговата платформа HBO Max планира да произведе анимационен сериал, базиран на телевизионния сериал “Игра на тронове”, съобщава списание The Hollywood Reporter.

Според наличната информация новият проект, планиран като разширяване на вселената “Игра на тронове”, е в ранните етапи на развитие. Изданието отбелязва, че преговорите със сценаристите вече са започнали.

Списанието казва, че до момента не са сключени споразумения и вероятността анимационният сериал да не бъде създаден остава. Представители на платформата отказаха да коментират изявлението.

Игра на тронове

Премиерата на сериала „Игра на тронове“ беше на 17 април 2011 г. Тази филмова сага е един от най-скъпите проекти в историята на американската телевизия. Според съобщения в медиите осмият и последният сезон струва на американската телевизионна компания HBO над 90 млн. долара.

Както установява списание „Variety“, през 2017 г. петима изпълнители на най-важните роли – Питър Динклейдж, Николай Костер-Валдау, Лина Хийди, Емилия Кларк и Кит Харингтън са получили по 500 хиляди долара за всеки епизод. Поредицата, популярна в много страни, е получила редица престижни награди, включително десетки награди „Еми“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *