„Столичани в повече“ се завръща с нов, 13-и сезон

Темите от новините често попадат в сюжета на „Столичани в повече“ – пари, власт, корупция, малко любов и много хумор. В тринайстия сезон на любимия на българите и най-дълголетен комедиен сериал, създателите се придържат към формулата, която запленява милиони зрители повече от 10 години.

Силвия Лулчева влезе в ролята на репортер на „Преди обед“ по bTV, за да разкрие професионалните тайни, скрити на снимачната площадка в село Извор. Според продуцента и актьор Любо Нейков успехът на поредицата се дължи преди всичко на любовта. „В екипа цари семейна атмосфера и близост, изграждана през годините“. Той призна, че когато не снимат, си липсват взаимно, а когато работят се карат, прегръщат и целуват.

Образът на Пацо претърпява най-много трансформации в епизодите, които стартират този петък в 21:00 часа. Христо Гърбов сподели, че съвременните сюжети ще бъдат много щекотливи тази пролет. Той самият, като актьор, харесва еднакво своите превъплъщения в бедния и скромен кръчмар и милионерът с влияние в Извор. За сметка на това, обратната връзка от феновете е категорична – всички предпочитат добрия брат, а на лошия – мислят страшни наказания. И все още го питат, все пак няма ли брат-близнак.

Режисьорът на поредицата Станислав Тодоров смята, че любовта на публиката се дължи на факта, че доста често в сюжета влизат злободневни теми, в които всеки се припознава или гледа по новините. Отличният актьорски състав е пъстър и ярък, вече е приел ролите като част от същността си. Но призна, че в началото никой не е очаквал да работят по 13-и сезон на „Столичани в повече“. И са много щастливи, че са част от толкова дълголетна страна на забавлението.

А какво ще се случи с любимите съседи в непрестанна война – Чеканови и Лютови, отец Григорий и Пламен Цеков – този петък от 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV.Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *