Петък вечер
Евтини самолетни билети

Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков и Христо Пъдев, които станаха известни с участието си в сериала на bTV „Татковци“ се събират на театралната сцена за една (без)паметна „Петък вечер“.

Премиерата на новия авторски спектакъл ще бъде на 27 май в „Театро“ в София. Следват Варна – на 8 юни, и Бургас – на 10 юни.

Има седмици, в които единственият смисъл е очакването на петъчната вечер. Има дни, които минават изцяло в планирането ѝ. Има хора, за които петък вечер е със статута на религиозен празник. Героите на пиесата обаче не са от тях.


Те са четирима млади мъже, на които все по-рядко се удава възможността да се забавляват. Петък вечер за тях се е превърнала в една от най-смелите им мечти. Както е за почти всички млади бащи, например.

Четиримата актьори влизат в различни роли, през които ни показват как може да мине една петъчна вечер – от подготовката за излизането до намирането на вратата на дома и уцелването на ключалката на следващата сутрин. 

Режисьор на спектакъла е Ивайло Ненов. Автори са Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци, както се шегуват от екипа. Александър Деянов-Skiller е композитор на музиката и аудиоефектите на „Петък вечер“, а публиката ще се изненада от изпълнението им от актьорите на живо. Сценограф е Теодор Киряков, хореограф – Александър Манджуков.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.