Хелоуин убива
Евтини самолетни билети

През 2018 г. боксофис хитът “Хелоуин“ вдъхна нов живот на хорър иконата Майкъл Майърс – филмът едновременно отдаде почит на класиката от 1978 г. на жанровата легендата Джон Карпентър и представи емблематичния безжалостен убиец в нова светлина за съвременната публика, превръщайки се в най-успешната част от над 40-годишната поредица.

Този Хелоуин ужасът се завръща такъв, какъвто не сме го виждали досега.

Хелоуин убива” има амбицията да надмине своя предшественик като ни представи едно по-голямо, по-зловещо, по-заплашително и по-откачено продължение, което напълно оправдава очакванията, които задава заглавието.

Това е обещанието, което режисьорът Дейвид Гордън Грийн дава в специално видео зад кулисите на филма, в което се включват още звездата на франчайза Джейми Лий Къртис, сценаристът Дани МакБрайд и част от останалите главни действащи лица като всички са единодушни – „Хелоуин убива“ е напълно различен филм.

И докато „Хелоуин“е за историята на Лори Строуд (Къртис), то „Хелоуин убива“ разказва историята на Хадънфийлд. Филмът изследва ефекта на насилието над града и над обществото ни като цяло, засяга темите за стадния манталитет и страхa като движеща сила, отвеждайки Лори и Майкъл Майърс до ръба на жадуваната убийствена кулминация.

Очаква ни незабравимо „злокобно“ изживяване с много екшън и кръв – “Хелоуин убива“ завзема кината от 22 октомври.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.