Писател в сянка
Евтини самолетни билети

Този ноември каналите на FilmBox ще предложат на аудиторията някои от най-популярните и високо оценени продукции, сред които акцентът в съботната програма на FilmBox Extra HD – криминалната мистерия „Писател в сянка“ с участието на Пиърс Броснан, Оливия Уилямс и Юън Макгрегър.

Зрителите ще могат да станат част от историята на режисьора Роман Полански от 23:50 ч.

За любителите на комедии, друг звезден актьорски състав ще представи френската комедийна драма „Г-н Батиньол“ от 20:20 ч. по FilmBox с легендарните Жерар Жюньо и Мишел Гарсиа в главните роли.

Криминалният трилър „Писател в сянка“ е режисиран от носителя на редица награди „Оскар“ и определен като един от най-големите майстори на кино изкуството Роман Полански.

С над 33 отличия в различни филмови категории, продукцията разказва историята на един писател в сянка (Юън Макгрегър), който е нает да завърши мемоарите на бившия министър-председател на Великобритания Адам Ланг (Пиърс Броснан). За да напише неговата автобиография, авторът се отправя на пътешествие към Масачузетс, където Ланг и жена му Рут (Оливия Уилямс) прекарват времето си в просторен и модернистичен мезонет.

Не след дълго писателят в сянка успява да разкрие тайните на господин Ланг, което застрашава живота му. Не пропускайте да се насладите на шедьовъра на Роман Полански тази събота от 23:50 ч. по FilmBox Extra HD.


Уикенд програмата на FilmBox пък ще предложи на зрителите популярната френска комедия „Г-н Батиньол“ с участието на Мишел Гарсия и Жерар Жюньо. Действието на филма се развива през 1942 година в окупирания от нацистите Париж. Едмонд Батиньол (Жерар Жюньо), който е главният герой, е собственик на проспериращ магазин за месо и води тих и спокоен семеен живот. Той живее със съпругата си и дъщеря си в малък апартамент над своя магазин.

След като бъдещият му зет и сътрудник на германците Пиер-Жан Ламур вика нацистите да арестуват еврейското семейство Бернщайн, те се местят в конфискувания апартамент. Серия от хумористични и неочаквани обрати очакват зрителите. Насладете се на незабравимата история тази събота от 20:20 ч. по FilmBox.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.