Венъм 2: Време е за Карнидж
Евтини самолетни билети

Том Харди се завръща на големия екран в ролята на Венъм – един от най-великите и сложни герои от Вселената на Marvel.

Продуциран от Анди Съркис, във филма участват още Мишел Уилямс, Наоми Харис, а в ролята на злодея Клитъс Касиди – Карнидж ще се превъплъти Уди Харелсън.

Разкъсан от съмнения в собствените си сили и Венъм, Еди е решен да раздаде неговата справедливост, а симбиота е 100% там, за да му помогне.

Изправен пред смъртоносен враг в лицето на Карнидж, постоянните спорове между Венъм и Еди ескалират, докато не прераснат в маниакална битка и търсене на отговори – кой кого изхвърля от тялото, което споделят и нуждаят ли се наистина един от друг? 

„Венъм 2: Време е за Карнидж“ идва в кината у нас на 15 октомври, малко след световната си премиера. Междувременно продукцията надхвърли очакванията и достигна приходи отпреди пандемията, като оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с 90,1 милиона щатски долара.


Прогнозите бяха той да дебютира с наполовина по-малка сума. Лентата, която върви само в киносалоните, обаче надхвърли дори приходите от първия уикенд на оригинала от 2018 г. (80,3 милиона долара). Само „Жокер“ от 2019 г. е дебютирал по-добре през октомври – с 96,2 милиона долара.

Резултатите, заедно с отличното представяне на 25-ия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ на международния пазар, са отлична новина за киносалоните след застоя от 18 месеца. Поредната история за агент 007 трябваше да излезе на екран миналата година. И двете студиа обаче отложиха пускането на продукциите с надежда това да стане изключително в киносалони. През уикенда чакането се оправда.

„Смъртта може да почака“ излиза на екран в Северна Америка в петък. Приходите от филма са 119,1 милиона долара от 54 държави. Това е приблизително колкото дебюта на „Скайфол“. Във Великобритания филмът се представя най-добре в сравнение с предишните 24 от поредицата. „Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“ постигна 75 милиона долара през първия уикенд.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.