волейбол

3 дни волейбол. Днес, утре и неделя. Варна е центърът на битката. Зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта приема може би най-важното състезание за родните национали. Време е за олимпийската квалификация.

На пътя ни са Египет, Пуерто Рико и Бразилия. 4 отбора, борещи се за едно място. Първият получава виза за Токио, а вторият ще трябва да мине през допълнителна квалификация в началото на януари 2020 година.

Забравяме за слабото представяне в Лигата на нациите. Забравяме за всички проблеми. Сега, повече от всякога, отбор и публика трябва да бъдат едно цяло. Кой не иска да играе на олимпиада? Кой не иска да участва в най-големия спортен форум на планетата? 


По мнението на волейболни специалисти тимът ни сега изглежда много по-добре. Състезателите вече са разбрали какво иска Пранди от тях. Билети почти няма и публиката ще бъде там, където и е мястото. В залата и ще дере гърла за нашите.

Всички мачове на България са от 20.30. Днес играем с Египет. Утре с Пуерто Рико, а в неделя е двубоят с Бразилия.  Мачовете ще се предават по БНТ 1 и БНТ 3.

Аз съм оптимист и вярвам във възможностите на нашите волейболисти. В понеделник отново ще си говорим за това, което се е случило. И дано България е на Олимпиада. Нещо толкова искано, и жадувано от всички.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *