Матрицата: Възкресения
Евтини самолетни билети

Идва четвъртата серия на култовия филм „Матрицата“ и вече е ясно как ще се казва – „Възкресения“. Това е поредното продължение след „Презареждане“ и „Революции“.

Заглавието бе разкрито от компанията Warner Bros., като пусна трейлър към дългоочакваното продължение на филма.

Представянето на филма се е състояло пред ограничена публика на изложението CinemaCon, което приключи преди броени дни. Видеото все още не е публично достояние, но в мрежата вече има подробни описания от журналисти, които са успели да видят първите кадри.


Съдейки по тях, героите на Киану Рийвс и Кари-Ан Мос не се познават и не помнят събитията от предишните три филма от поредицата.

Актьорският състав на четвъртия филм от поредицата „Матрицата“ включва още Джейда Пинкет Смит, Приянка Чопра, Нийл Патрик Харис, Кристина Ричи, Даниел Бернхард, Ламбер Уилсън, Джонатан Гроф. Известно е също, че актьорите Хюго Уивинг и Лорънс Фишбърн няма да се завърнат в познатите им роли на агент Смит и Морфей.

Лана Уашовски е съсценарист, режисьор и продуцент на филма.

Заради коронавирусната пандемия снимките на „Матрицата 4“ бяха преустановени за пет месеца. Първоначално беше планирано филмът да излезе на екран през май тази година. Новата дата, на която „Матрицата: Възкресения“ ще тръгне по кината и стрийминг платформата HBO Макс, е 22 декември 2021 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.