Загадъчни убийства по Агата Кристи
Снимки: EscazalFilms

Дългоочакваното продължение на култовия френски сериал „Загадъчни убийства по Агата Кристи“ идва през октомври по FOX Crime. Зрителите в България отново ще имат възможността да се докоснат до забавните и същевременно драматични истории от работата на тримата главни герои.

Действието в сериала се развива в колоритния и бляскав свят на 50-те години на миналия век. Старши полицейски инспектор Суан Лоранс е арогантен, но и неустоим мачо, който разследва криминалните мистерии, създадени от кралицата на криминалетата Агата Кристи.

Младата журналистка Алис Аврил, отдадена феминистка, е готова на всичко, за да се добере до водеща новина. Нестихващите ѝ спорове с Лоранс стават култови. За щастие Лоранс може да разчита на вярната си секретарка Марлен, превъплъщение на Мерилин Монро. Истинска комбинация от елегантност и хумор. Във всеки епизод те се впускат да разследват сериозно престъпление често с риск за живота си.


В образа на детектив Суан Лоранс е 59-годишният актьор Самуел Лабарт. Той е от френско-швейцарски произход, роден на 16 май 1962 г. в Женева. Увлича се по театъра още в тийнейджърските години.

Когато е на 20 г., заминава за Париж, за да следва в Националната консерватория по драматични изкуства. Учи се от най-добрите и това дава голям тласък на кариерата му, като той започва да редува роли в театъра, киното и телевизията.

Загадъчни убийства по Агата Кристи

Голяма доза колорит в сериала вкарва красивата Елоди Френк, която е в ролята на Марлен Лерой – секретарката на комисар Лорънс. 47-годишната актриса се ражда в семейството на перуанския педиатър Нафум Френк и французойката Силвиан Роше на 31 юли 1974 г. в Лозана, Швейцария.

Когато е на 2 г., родителите ѝ се развеждат и поделят поравно попечителството си над нея. От малка Елоди проявява артистичния си талант, така че за никого не е учудващо, че се насочва в тази посока.

Загадъчни убийства по Агата Кристи

Другото главно действащо лице в “Загадъчни убийства по Агата Кристи” е младата актриса и модел Бландин Белавоар, която влиза в образа на нахаканата репортерка Алис. Кавгата между полицейския комисар и вестникарската репортерка понякога води до разкриване на престъпления.

Родена на 2 март 1984 г., тя израства в градчето Геранд, разположено на Атлантическия океан, и бързо става един от любимите модели не само на прически във Франция. Бландин се снима в различни реклами, а след това идват поканите и за тв сериали.

Загадъчни убийства по Агата Кристи (нови епизоди)
Премиера: 29 октомври по FOX Crime
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *