Живите мъртви
© 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.
Евтини самолетни билети

Началото на края идва! На 23 август в ефира на FOX стартира последният 11-ти сезон на емблематичния сериал „Живите мъртви“. Какви са новите предизвикателства пред оцелелите разбираме всеки понеделник от 22:55 ч.

В предишния сезон на „Живите мъртви“ нашите оцелели се сблъскаха с демони от миналото и се изправиха пред нови заплахи. Приятелства и връзки бяха застрашени от нарастващите щети от апокалипсиса.

Александрия е сериозно компрометирана. Останало е само бледо подобие на този дом и убежище, след касапницата и разрухата, нанесени от Шептящите. Сега всички, които живеят в Александрия, се борят да я реформират и да изхранят нарастващия брой жители. Сред тях са оцелелите от падането на Кралството и изгарянето на Хилтоп, както и Маги и новата ѝ група.


В Александрия има повече хора, отколкото убежището може да изхрани и защити. Положението е много тежко, заради нарастващото напрежение, породено от минали събития. Между опустошените стени, желанието за самосъхранение заплашително расте и се надига на повърхността.

Оцелелите трябва да осигурят повече храна, докато се опитват да възстановят Александрия, преди тя да се е разпаднала като безброй други общности, през които са преминавали през годините. Но откъде и как? По-изнервени, измъчени и гладни от всякога, те трябва да намерят дълбоко в себе си силата и устрема да защитят живота на децата си, дори това да означава да загубят своя собствен.

Междувременно, без оцелелите в Александрия да подозират, Юджийн, Езекиел, Юмико и Принцесата все още са в плен на мистериозни войници, членове на мащабна и потайна групировка.

Живите мъртви, сезон 11
Премиера: 23 август от 22:55 ч.
Излъчване: Всеки понеделник от 22:55 ч. @ FOX
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.