„Живите мъртви“ се завръщат през март

The Walking Dead © 2019 AMC Network Entertainment LLC. All rights reserved.
Живите мъртви

Телевизия FOX обяви, че шестте епизода от удължения 10-и сезон на „Живите мъртви“ ще се излъчат премиерно на 01 март, понеделник.

Сред гостуващите звезди в тези епизоди са Робърт Патрик („Терминатор 2: Страшния съд“, „Пери Мейсън“, „Скорпион“) в ролята на Мейс, Хилари Бъртън Морган („Трий Хил“, „Престъпления от класа“, „Friday Night In with the Morgans“) в ролята на Люсил, както и новата звезда на сериала Океа Еме-Аквари („Greenland“, „Cobra Kai“) в ролята на Илайджа.

FOX сподели и клип от четенето на сценарий на един от новите епизоди с участието на Рос Марканд, Сет Гилиам, Робърт Патрик и с разказвач Джош Макдърмит.

За последно в „Живите мъртви“ станахме свидетели на падането на Алфа (Саманта Мортън) и края на войната с Шептящите. Кралството е паднало, Хилтоп е на практика унищожен, а Александрия е опустяла в подготовка за последната битка. Оцелелите се озоваха в капан и се разделиха. Въпреки това, пред лицето на почти сигурната гибел, отново се обединиха, за да се преборят, като убиха Бета (Райън Хърст) и елиминираха заплахата от ордата.

В новите шест епизода ще видим нашите оцелели да се опитват да се изправят на крака след разрухата, оставена от Шептящите. Годините на борба си казват думата и травмите от миналото отново излизат на повърхността и разкриват уязвимите им места. Те си задават въпроси за положението, в което се намира човечеството, за бъдещето на общността и състоянието на духа си. Дали ще намерят сили да съхранят живота, приятелството и общността си?

Живите мъртви

А какво ни очаква в новите епизоди на сезон 10:

Епизод 1017 – „Дом, сладък дом“

Маги (Лорън Коен) се е завърнала, но има история, която не е готова да сподели дори когато миналото я застига. Безопасността на Нигън (Джефри Дийн Морган) отново е застрашена. Дарил (Норман Рийдъс) и Маги неочаквано се изправят пред невидима и непозната заплаха.

Режисьор: Дейвид Бойд
Сценаристи: Кевин Дейболт и Кори Рийд

Епизод 1018 – „Намери ме“

Дарил и Каръл (Мелиса Макбрайд) поемат на приключение, но всичко се обърква, когато попадат на стара колиба. Тя кара Дарил да си припомни моментът, в който напуска групата след изчезването на Рик. Той преживява отново този момент, възможен само по време на апокалипсис.

Режисьор: Дейвид Бойд
Сценарист: Никол Миранте-Матюс

Епизод 1019 – „Още един“

Гейбриъл (Сет Гилиам) и Арън (Рос Марканд) обикалят пътищата в търсене на храна и медикаменти, които да отнесат в Александрия. Малките трагедии водят до големи трагедии, вярата угасва, а оптимизмът се стопява, когато двамата са подложени на най-голямото изпитание.

Режисьор: Лора Белси
Сценаристи: Ерик Маунтин и Джим Барнс

Епизод 1020 – „Треска“

Юджийн (Джош Макдърмит), Езекиел (Хари Пейтън), Юмико (Еленор Мацура), и Принцесата (Паола Лазаро) са заловени и разделени. Принцесата се бори със спомените от травмиращото си минало и се опитва да избяга по един или друг начин с помощта на Езекиел.

Режисьор: Лора Белси
Сценаристи: Джулия Ръчман и Вивиан Це

Епизод 1021 – „Разминаване“

Дарил и Каръл стигат до кръстопът и всеки се отправя в различна посока. Двамата влизат в собствен режим на оцеляване и най-леките предизвикателства стават много по-трудни за преодоляване. Дали индивидуалният път, по който са поели, ще бъде повратната точка, която ще заздрави приятелството им, или завинаги ще има пропаст помежду им?

Режисьор: Дейвид Бойд
Сценарист: Хедър Белсън

Епизод 1022 – „Ето го Нигън“

Каръл отвежда Нигън на пътешествие с надеждата, че това ще облекчи напрежението. Той размишлява над живота и събитията, които са го довели до този момент и стига до заключение за бъдещето си.

Режисьор: Лора Белси
Сценарист: Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик

Базиран на поредицата комикси на Робърт Къркман, издадени от Image Comics, „Живите мъртви“ е продуциран от AMC Studios с изпълнителни продуценти Скот Гимпъл, директор „Съдържание“, Анджела Канг, шоурънър, както и Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейв Олпърт, Грег Никотеро, Джоузеф Инкапрера и Дениз Хът.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *