Прасето Гошо

Няма как да не сте чували Цецо по телевизията да казва: „Попитахме 100 жени, назовете…“ Е, сега е наш ред, защото искаме да ви помогнем да не бъдете от тези мъже, след които никой не се обръща. Имате ли време за малко съвети от първа ръка?

Номер 11: Неглижиране на ноктите на ръцете

В случай, че не си върколак, нищо не ти пречи за почистваш ноктите си от мръсотия по-често. Все пак не целим жените да си мислят, че не можете да спазвате елементарна хигиена, затова по-добре изрязвайте ноктите си поне веднъж седмично. Нека не забравяме и тези на краката!

Номер 10: Подценяването на устата

Обратно на това, което повечето хора си мислят, слюнката на навлажнява, а изсушава нашите устни, независимо дали сме мъж или жена. Затова, когато те са напукани, не ги облизвайте, а просто използвайте вазелин или гланц за устни вечер. Така никой няма да знае вашата тайна, а вие лесно ще постигате перфектния завършек на външния си вид с меки и сочни устни, без напукани кожички.


Номер 9: Обсебване с брадата

Вярно е, в момента на мода са дългите бради и мустаци, но все пак, скъсявайте от време на време. На никого не му се иска след вечеря да има какво да хапне и на следващия ден. Ако прабаба ти можеше да те види, нямаше да те одобри с попска брада.

Брадата

Номер 8: Прекалено високото самочувствие

Няма лошо да показваш възможностите си, стига те да бъдат с покритие. Но не очаквай да бъдеш взет насериозно, ако третираш жената като трофей или робиня, а в същото време искаш да я купиш с парите си. Ние жените и сами можем да си позволим да се издържаме.

Номер 7: Забравянето на гърба

Наистина, сещайте се за този гръб. Дори и вие да не го виждате, жените го виждат. Бръснене, кола маска, каквото и да е. Не забравяйте, че никой не слага постелка на задна врата и вие също не бива.

Номер 6: Неуки в банята

Нещо, което повечето от вас не знаят е, че има значение с каква температура на водата трябва да се къпете. Прекалено горещия душ ще „съблече“ естествените мазнини на кожата, а прекалената му дължина още повече ще изсуши тялото. Запазете престоя в банята кратък и завършвайте с хладка вода.

гореща вана

Номер 5: Непроверените мишници

Бяла тениска = жълто петно. Обикновено това не се забелязва отново заради незнанието, че всъщност дезодорантите съдържат алуминий, който реагира с вашата пот. Така че, не, нямате петна, защото сте използвали твърде малко дезодорант, а точно обратното.

Номер 4: Прекаляване с парфюма

Жените сами по себе си обичат силните аромати и понякога прекаляват с впръскванията, но чувството да минеш покрай някого и миризмата му да не излезе от носа ти три часа след това не е приятно. Опитайте се да намалите количеството парфюм, особено ако той е тежък. Едно впръскване на шията и едно на двете китки е напълно достатъчно, за да ви съпроводи до края на деня.

Номер 3: Миризмата на краката

Със сигурност ви се случва, независимо дали от неспазване на правилната хигиена или изкуствена кожа обувки. Оцетената баня помага – 1 към 2 оцет и вода – опитайте за намаляване на шока след събуване на обувките.

Как да избегнем изпотяването на краката?

Номер 2: Носа и ушите

Не забравяйте, космите в носа не бива да се сливат в мустака ви, нито пък космите в ушите с бакенбардите.

И стигаме до нашия победител, който би трябвало да сте се досетили вече кой ще бъде…

Номер 1: Интимната зона

Джентълмени, в края на деня не забравяйте, че както вие не харесвате косми, така и ние не сме им фенове. Нека тази класация ви развесели, но и ви накара да се позамислите за това какво правите не както трябва.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.