Как се променя животът, след като заживеем заедно?

„Не помня да съм го казвал“
„Не знам, ти прецени“
„Това не ме интересува“

Ако това са неща, които често казвате, то със сигурност поне веднъж сте били причина за раздразнението на някоя жена.

Оставям на страна разхвърляните мръсни чорапи по пода и перманентно вдигнатата седалка на тоалетната.

Тези мъжки навици определено не са любими на жените, но има неща, които ги дразнят дори повече.


Да не спазвате обещания си

Не случайно се казва, че мъжът струва, колкото думата си. Спазването на обещания по принцип говори за самия човек, без значение дали е мъж или жена. „Мъжката дума“ обаче се е утвърдила като символ за обещание, което на всяка цена трябва да бъде изпълнено. Точно заради това от мъжете се очаква не само да помнят обещанията си, а и да ги изпълняват.

Разбира се, понякога обстоятелствата се стичат така, че обещанието може да не е изпълнено на момента. Това не е от толкова голямо значение. Жените оценяват самото ви отношение към обещанията, които сте дали. Дори да ви се струва, че нещото, което сте обещали, е съвсем незначително и дори глупаво. Жените са склонни да си правят изводи и от най-малките неща. Все пак, ако не се ангажирате да спазвате обещанията си за „малките неща“, как жените да очакват да го правите за „големите“.

Странните странични ефекти на отслабването

Да бъдете нерешителни

Нерешителността определено е черта на характера, която затруднява ежедневието, независимо от пола. За жените е някак по-прието да бъдат нерешителни. При мъжете обаче нерешителността се превръща в голям проблем. Вероятно това е така заради стереотипите, които приписват на силния пол – активност, инициатива и решителност.

Без значение на какво се дължи вашата нерешителност, нежната ви половинка най-често би я отдала на нежелание да поемете отговорност. А това със сигурност би я подразнило. Жените очакват от вас да решавате бързо и почти никога да не отговаряте с „не знам, ти прецени“, независимо дали въпросът е „Къде искаш да хапнем довечера?“ или „Официална сватба или фактическо съжителство ти се струва по-подходящо за нас като двойка?“.


Да бъдете незаинтересовани

Тук става въпрос за нещата, които са важни за нежната ви половинка. Жените приемат вашата незаинтересованост така да се каже „по-близко да сърцето“.

Разбира се, не се очаква от вас да избирате цвета на маникюра ѝ, но когато виждате, че нещо я вълнува, не оставайте безразличен. Дори това, което чувате, да ви се струва по-малко интересно от вчерашния мач, опитайте се да бъдете заинтересовани. Вашата незаинтересованост не просто би подразнила половинката ви, тя би я обидила.

Големите грешки при покачване на маса, които да избягвате

Да се хвалите

Самоувереността ви може да е от полза при запознанството ви с жена, но самохвалството със сигурност няма да е. Момчета, чудесно е, че можете много неща и напълно разбирам желанието ви да го покажете. Самохвалството обаче не е начина.

Опитайте да демонстрирате възможностите си с действия. Постоянното самоизтъкване на финансовите ви възможности, новия модел кола или марковите дрехи по-скоро биха подразнили жените, отколкото да ги накара да се влюбят във вас. Жените определено не се чувстват добре в компанията на мъже, които постоянно говорят за себе си.


Да бъдете стиснати

Тук обаче правим разликата между стиснати и пестеливи. Не става въпрос за това, че трябва да купувате на жената до вас всичко, което поиска. Дори не става въпрос за подаръци. В случай, че сте с ограничени финанси и се отнасяте пестеливо към тях, това не би трябвало да дразни половинката ви.

Ако обаче сте в добро финансово състояние и въпреки това внимателно броите дали рестото е точно до последната стотинка и упорито отказвате да оставите бакшиш в заведението, то тогава е много вероятно нежната ви половинка откровено да ви помисли за стиснат. Дори да мислите, че това всъщност е положителна черта, гарантирам ви, едно от нещата, на които най-често се дразнят жените е стиснатият мъж.

тоалетната

Колкото до седалката на тоалетната, опитайте се да я сваляйте, поне от време на време. 🙂
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *