мъж

Вечният въпрос, който вълнува мъжете в самотните нощи: какво търсят жените. Пари, скъпи подаръци, екзотични ваканции? Вероятно. Но… до време.

Жените търсят идеалния мъж! Той не винаги е богат, но пък има богато чувство за хумор. Не винаги е силен, но при нужда демонстрира характер. Често се облича с нещо, което му е удобно, без да много да мисли как изглежда, но е готов да даде най-точния съвет.

В следващите редове ще обърнем специално внимание на онези 5 достойнства, характерни за мъжете. Достойнства, които жените търсят.


джентълмен

Първо: Принципност

Да, много от мъжете са принципни и държат на това. Те ясно казват какво искат, какво ще получат и какво ще дадат за да постигнат целта си. Държат на коректността и точността в отношенията.

Второ: Смелост

Има ли жена, която да не мечтае за смел мъж до себе си? Идеалните мъже са смели и действат в рискови ситуации. А да си смел това е равно на вътрешна сила и жените ценят това.


Трето: Солидарност

Мъжете са верни в мъжкото приятелство, подкрепят се и си помагат. А ако един мъж е лоялен в общуването с приятелите си, това е ясен знак за всяка жена…

Четвърто: Честност и почтеност

Идеалните мъже казват какво мислят, те са откровени и почтени, те знаят, че истината е по-ценна от заблудата, прями са, а честността е добродетел.

Книгите, които си струва да прочетете

И накрая: Рационалност

Мъжът мечта има точна преценка. Той мисли рационално по даден казус и дава добре обосновано мнение. Той има опит и е готов да намери изход от всяка ситуация – с вродена и придобита мъдрост, заради книгите, които е чел, филмите, които е гледал, концертите, на които е бил, и разговорите, които е попивал.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *