Жените и сексът

Какво си представят мъжете, когато видят една жена, която ги примамва в по-изкусителен свят?

Лолитка, нимфа, жената-вамп, жената-котка или горещата секретарка?

Доказано е, че мъжете са визуални същества и тези типове дами ги стимулират да бъдат по-разкрепостени в сексуално отношение, да мислят предимно за удоволствие и забавление.

Да започнем с Лолитката. Тя е нежна и много секси, архетип на главната героиня от класиката „Лолита“ на Владимир Набоков. Малка, невинна, нито момиче, нито жена, която събужда закрилническите прояви на мъжете, образ, който е доста популярен във фантазиите на мъжете.

Нимфата е следващият образ. По-зряла, по-чувствена, по-женствена. Тя предизвиква и прелъстява, тя е изтънчена, лежерна. Тя завладява с лекота, а мъжете обичат да бъдат изкушавани.

Жената-вамп пък е силен образ на разкрепостеност – силен грим, тъмни дрехи и загадъчност, сексуален намек вълнуващ, интригуващ, смел. Някои мъже харесват дозата фаталност, примесена със сексапил. Една тъмна очарователност, дарк стайл, освободеност и намек за екстравагантност. Това е жената-вамп.

Как жените успяват да вкарат мъжете в клопките си?

Следващият образ е на жената-котка, популярна фантазия, съчетание между силна индивидуалност и мъжки черти. Та кой мъж не си фантазира за Селина Кайл, тази дама с котешка грация и невероятен сексуален заряд? Смел образ за момчетата, които харесват лоши момичета.

И накрая популярната фантазия, а именно секретарката – строгата, взискателна, дама, облечена в сако и панталон. Тя завладява мъжете и ги кара да мислят за по-горещи моменти, този образ съчетава увереност, която мъжете изключително много харесват.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.